Σχεδιάζουμε σύγχρονες κατοικίες, διαμερίσματα και εμπορικά κτίρια. Σεβόμαστε τη γνώμη των πελατών μας και μέσα από τη διαδικασία του σχεδιασμού καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο τρόπος που δουλεύουμε μέσα από ένα έργο δείχνει την επαγγελματική μας προσέγγιση. Αν θέλετε μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο, μπορούμε να τον σχεδιάσουμε και να τον κατασκευάσουμε για σας. Αν προτιμάτε μια πιο οικονομική επιλογή, η ομάδα μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς γνωρίζει πώς να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες διευκρινίσεις για τις υπηρεσίες μας.

 

• Μελέτη - Κατασκευή

Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρους μηχανικούς με σύγχρονες ιδέες. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την έκδοση οικοδομικών αδειών. Μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας μπορούμε να κατασκευάσουμε το κτίριο με σύγχρονες προδιαγραφές και πάντα σύμφωνα με την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη. Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη της κατασκευής και φροντίζουμε για την πιστή εφαρμογή της μελέτης, πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει η σύγχρονη νομοθεσία.

 

• Ενεργειακά Κτίρια

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε νέα κτίρια ή να αναβαθμίσουμε ενεργειακά τα υφιστάμενα με όλα τα σύγχρονα ενεργειακά συστήματα και υλικά, ώστε να πετύχουμε μικρότερη κατανάλωση ενέργειας για τον χρήστη.

 Παραδείγματα εφαρμογών:

1. Φωτοβολταϊκά

2. Εξωτερική Θερμομόνωση

3. Αντλίες Θερμότητας Ψύξης-Θέρμανσης

4. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

5. Κουφώματα με Θερμοδιακοπή και Ενεργειακά Τζάμια

6. Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Δώματος

 

• Διακόσμηση

Έχοντας έμπειρους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στο γραφείο μας, μπορούμε να απεικονίσουμε οποιοδήποτε μέρος ενός κτιρίου και να δημιουργήσουμε τρισδιάστατα μοντέλα και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια άριστη απόδοση της πρότασης για την ανακαίνιση του χώρου. Οι προτάσεις μας βασίζονται πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία και όλα τα νέα οικοδομικά υλικά της αγοράς. 

 

• Ανακαίνιση

Πολλά από τα παλιά υφιστάμενα κτίρια αξίζουν να διατηρηθούν καθώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο για το σχεδιασμό τους όσο και για την λειτουργικότητά τους. Η ανακαίνιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος και ενεργειακά αποδοτικός χώρος κατοικίας ή εργασίας μέσα από ένα παλιό και μη αποδοτικό ενεργειακά κτίριο. Το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρως την ανακαίνιση του χώρου σας καλύπτοντας όλους τους τομείς της κατασκευής με έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένα συνεργεία.

 

• Τοπογραφική Αποτύπωση

Τοπογραφική αποτύπωση οικοπέδων και αγροτεμαχίων με σύγχρονα μέσα - Σύνταξη Τοπογραφικού Διαγράμματος με προδιαγραφές και συντεταγμένες ΕΓΣΑ 87.

 

• Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

Σύνταξη μελετών και φακέλου για την έκδοση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

 

• Αυθαίρετα

Αναλαμβάνουμε την υπαγωγή στις ρυθμίσεις του Ν.4495/2017 για κάθε είδους αυθαίρετη κατασκευή.

 Η διαδικασία περιλαμβάνει:

- Συνάντηση στο ακίνητο, παραλαβή αντιγράφων σχεδίων και εκτίμηση των αυθαίρετων κατασκευών.

- Αποτύπωση των κατασκευών από Τοπογράφο Μηχανικό και από Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

- Υπολογισμός προστίμου υπαγωγής.

- Ηλεκτρονική διαδικασία ρύθμισης αυθαιρέτου.

- Βεβαίωση ρύθμισης.

- Διαγραφή τυχόν πολεοδομικού προστίμου ή προστίμου από Δ.Ο.Υ (σε περίπτωση που υπάρχει έκθεση αυτοψίας).

 

• Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης για κατοικίες ή καταστήματα.

 

• Βεβαιώσεις Μηχανικού

Έκδοση Βεβαιώσεων Ν.4495/17 για μεταβίβαση ακινήτων.